Nationell konferens

Stockholm
måndag 12 mars 2018

VFTA

Vem f-n tar ansvar?

En nationell konferens – en mötesplats för alla som vill ta ett gemensamt ansvar för den interkulturella samhällsutvecklingen! Sverige behöver nya lösningar och bredare samarbeten för att klara utmaningen med att bygga ett hållbart asyl- och flyktingmottagande och en interkulturell samhällsutveckling värt namnet. Då måste alla samarbeta och ta gemensamt ansvar. Dagen varvas med föreläsningar, seminarier och nätverksbygge för att ge inspiration, insikter och nya kontakter.

Välkommen!

Borlänge, Falköping, Lindesberg och Nässjö kommuner

 


Biljettpris:
 2 295 kr
För mer information eller övriga frågor, maila till kontakt@vemfn.se.

Moderator

Catharina Bildt
Tidigare politiskt sakkunnig för Integrationsminister Erik Ullenhag och Integrations– och jämställdhetsministern Nyamko Sabuni, med ansvar för integrations- och demokratifrågor.

Kommunstyrelseordförande som deltar

Jan Bohman
Borlänge kommun

Anna-Carin Magnusson
Nässjö kommun

Dan Gabrielsson
Falköpings kommun

Irja Gustavsson
Lindesbergs kommun

Så här tar du dig till konferensen:

Det går att ta sig till Clarion Stockholm väldigt enkelt med SL, till fots eller med taxi.

Tunnelbana och buss
Åk till Skanstull med tunnelbana och följ uppgångarna till Ringvägen, det är skyltat med ”Clarion Stockholm”. Till Skanstull kan man åka med tunnelbanan, från T-centralen är det grön linje mot Hagsätra, Skarpnäck eller Farsta Strand.

Vid Skanstull stannar även flertalet bussar, ex. linjerna 4 & 57.

Taxi
Clarion Stockholm ligger på adressen Ringvägen 98, det är vid korsningen Ringvägen/Götgatan på Södermalm.

Parkering
Det finns parkeringar i närheten av konferensen men vi rekommenderar er att åka kollektivtrafik, då det kan vara svårt att få parkering.

Vid Ringens Köpcentrum, precis vid konferensen, finns ett parkeringshus. Infarten till parkeringshuset ligger på Götagatan 98, parkeringshuset har öppet mellan 06.30–22.00 måndag–söndag.

 

Hotellerbjudande Clarion Stockholm:

Vi har möjligheten att erbjuda rum till rabatterat pris på Clarion Stockholm, samma hotell som konferensen äger rum på. Det finns ett begränsat antal rum – så det är först till kvarn som gäller. Ring eller maila till bokningen och uppge koden ”vem f-n tar ansvar” för att få tillgång till erbjudandet.

Incheckning tidigast 15.00, utcheckning senast 10.00.

Bokning: 08-462 10 30 eller reservation.stockholm@choice.se

2017 års nationella konferens är nu genomförd. Här kan du se hela konferensens föreläsningar i efterhand, läsa om talarna som deltog, om programmet samt se bilder från konferensen.